VABILO NA IZLET: GORENJSKA (Grad Strmol, Kranj, Cerklje) sobota, 18. 5. 2024

Pozdravljeni!

Vabimo vas na izlet na Gorenjsko (Grad Strmol, Kranj, Cerklje), ki bo v

soboto, 18. 5. 2024

Prijave na izlet sprejemamo do 10. 5. 2024 pri vadbi ali na e-naslov društva.

Cena izleta je 45 €, plačilo pa lahko opravite ob prijavi oz. najkasneje do 15. 5. 2024:

– pri vadbi: vodji skupine;

– na TRR društva IBAN: SI56 1010 0003 5662 142 – Intesa Sanpaolo BANKA PE POSTOJNA (Banko Koper dd),  s pripisom »izlet Gorenjska«;

– ali na uradnih urah društva: v Pivki, dne 8.5. in Postojni dne 15. 5. 2024 med 9. in 11. uro.

Odhod avtobusa:

– iz Pivke ob 7.00, avtobusna postaja

– iz Prestranka ob 7.05, avtobusna postaja

– iz Postojne ob 7.15, parkirišče pod pokopališčem

Lepo vabljeni!

KD Postojna

Vizija, poslanstvo in cilji društva

Vizija društva je zagotoviti  pomoč  vsem, ki potrebujejo podporo v vseživljenjski rehabilitaciji po operativnih posegih na srcu ali zdravstvenih zapletih  ter odpravljati dejavnike tveganja za pojav srčno žilnih bolezni . Poleg tega pa tudi promovirati zdrav življenjski slog.

Poslanstvo društva je v prizadevanju, da koronarni bolniki in osebe z enakimi in podobnimi težavami lažje premagujejo posledice koronarnih bolezni s tem, da se redno udeležujejo  organizirane strokovno vodene vadbe, se organizirano družijo na pohodih, izletih ter  strokovnih predavanjih in tako izboljšujejo svoje zdravstveno stanje.

Cilji so vsem koronarnim bolnikom –  po srčnem ali žilnem dogodku ter ambulantnem zdravljenju –  omogočiti nadaljevanje rehabilitacije v krajih njihovega bivanja  ali čim bližje le-tem in trajno sodelovanje v strokovno vodenih programih. Cilj društva je tudi  širjenje delovanja  na bližnje cerkniško območje,  kjer   srčno- žilni bolniki nimajo  možnosti  vključitve v koronarno društvo.