KOPALNI IZLET V TERME LAŠKO, 26. oktober 2022

Pozdravljeni, člani!

Vabimo vas, da se nam pridružite na našem tradicionalnem jesenskem izletu

»KOPALNI IZLET«,
ki bo v sredo, 26. oktobra 2022, v Terme Laško

s sledečim programom:

Prihod v Laško in odmor za kavico in toaleto. Z lokalnim vodnikom si bomo ogledali mesto Laško in njegov grad. Sledilo bo kosilo v restavraciji zdravilišča. Nato bo 3-uro kopanje v termalnem bazenu s 160-letno tradicijo. Po kopanju pa še ogled domačije Antona Aškerca, našega slovitega duhovniškega pesnika, na njegovem domu v Senožetih, kjer bomo degustirali njihove domače dobrote.

Domov se bomo vrnili predvidoma med 18. in 19. uro.

Odhod avtobusa iz:

  • Pivke ob 7. uri – avtobusna postaja
  • Prestranka ob 7.05 uri – avtobusna postaja
  • Postojne ob 7.20 uri – parkirišče pri pokopališču

Cena kopalnega izleta je 40 € in se vplača ob prijavi.
Prijave zbiramo do ponedeljka, 24. 10. 2022.
Izlet bo izpeljan, če bo prijavljenih vsaj 30 oseb.

Prijavite se lahko na naš elektronski naslov ali pri vodjih vadbenih enot:

  • ZD Fizioterapija, pri Tomiki Lutar Delost: 030 272-806
  • OŠ Miroslava Vilharja, pri Dragici Klančišar: 051 239 565
  • OŠ Prestranek, pri Milojki Kovšca: 068 638 072
  • OŠ Pivka, pri Aniti Boštjančič: 051 420 976
  • ali telefonu društva 040 874 447

Cena kopalnega izleta zajema celoten program in ni vračila za delež, ki se ga ne boste udeležili, saj je cena zračunana za celo skupino in za celoten program.

Zaradi podražitve cen goriva so prevozni stroški zelo visoki. Da je cena za udeleženca sprejemljiva, bo društvo participiralo polovico stroškov avtobusnega prevoza.

Vljudno vabljeni v čim večjem številu.

Ne zamudite ugodnosti, ki vam jo nudi društvo.

Lepo pozdravljeni,

KD Postojna

Vizija, poslanstvo in cilji društva

Vizija društva je zagotoviti  pomoč  vsem, ki potrebujejo podporo v vseživljenjski rehabilitaciji po operativnih posegih na srcu ali zdravstvenih zapletih  ter odpravljati dejavnike tveganja za pojav srčno žilnih bolezni . Poleg tega pa tudi promovirati zdrav življenjski slog.

Poslanstvo društva je v prizadevanju, da koronarni bolniki in osebe z enakimi in podobnimi težavami lažje premagujejo posledice koronarnih bolezni s tem, da se redno udeležujejo  organizirane strokovno vodene vadbe, se organizirano družijo na pohodih, izletih ter  strokovnih predavanjih in tako izboljšujejo svoje zdravstveno stanje.

Cilji so vsem koronarnim bolnikom –  po srčnem ali žilnem dogodku ter ambulantnem zdravljenju –  omogočiti nadaljevanje rehabilitacije v krajih njihovega bivanja  ali čim bližje le-tem in trajno sodelovanje v strokovno vodenih programih. Cilj društva je tudi  širjenje delovanja  na bližnje cerkniško območje,  kjer   srčno- žilni bolniki nimajo  možnosti  vključitve v koronarno društvo.